Complex natural din plante medicinale Detoxifierea colonului, D92, 28 plicuri, Fares

P459792073
  • -10%
Complex natural din plante medicinale Detoxifierea colonului, D92, 28 plicuri, Fares - UZ-GENERAL - FARES
Fares
Complex natural din plante medicinale Detoxifierea colonului, D92 Proprietati: Complex natural din plante medicinale si argila, special conceput pentru curatarea si detoxifierea colonului. Protejeaza mucoasa intstinala, stimuleaza tranzitul intestinal si [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

Complex natural din plante medicinale Detoxifierea colonului, D92, 28 plicuri, Fares

Complex natural din plante medicinale Detoxifierea colonului, D92

Proprietati:

Complex natural din plante medicinale si argila, special conceput pentru curatarea si detoxifierea colonului. Protejeaza mucoasa intstinala, stimuleaza tranzitul intestinal si este un aliat ideal pentru curele de slabire.

Ingrediente:

Seminte de Plantago ovata 20%, argila verde 15%, seminte de in (Lini semen) 15%, frunze de senna (Sennae folium) 10%, tuberculi de topinambur (Helianthi tuberosi tuber) 10%, fibre vegetale din grau (Triticum aestivum) 10%, fructe de soc (Sambuci fructus) 8.5%, extract uscat de mango (Magniferae indicae fructus) 3%, redacini de lemn dulce (Liquiritiae radix) 2%, pectina din fructe de mar (Mali fructus) 2%, extract uscat de papaya (Cariacae fructus) 2%, extract de kiwi (Actinidiae chinensis fructus) 1%, extract uscay de ananas (Ananas sativus fructus) 1%, rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) 0.5%.

Nu contine: coloranti, arome, conservanti.

Mod de administrare:

Adulti - cate 1 plic de 2 ori pe zi. Daca tranzitul intestinal este lent (scaun la 2-3 zile) se pot administrat in primele 3 zile cate 3 plicuri pe zi, apoi se continua cu cate un plic de 2 ori pe zi.

Copii de peste 12 ani - un plic pe zi, impartit in doua - jumatate dimineata si jumatate seara.

Se administreaza cu iaurt, suc de fructe sau apa, de preferinta dimineata si seara pe stomacul gol.

Prezentare:

28 plicuriData ultimei actualizari: 2022-03-18 10:17:46