Complex natural din plante medicinale Detoxifierea colonului, D92, 28 plicuri, Fares

  • -10%
Complex natural din plante medicinale Detoxifierea colonului, D92, 28 plicuri, Fares -  - FARES
Fares
P459792073
Complex natural din plante medicinale Detoxifierea colonului, D92 Proprietati: Complex natural din plante medicinale si argila, special conceput pentru curatarea si detoxifierea colonului. Protejeaza mucoasa intstinala, stimuleaza tranzitul intestinal si [...]

Descriere: Complex natural din plante medicinale Detoxifierea colonului, D92, 28 plicuri, Fares

Complex natural din plante medicinale Detoxifierea colonului, D92

Proprietati:

Complex natural din plante medicinale si argila, special conceput pentru curatarea si detoxifierea colonului. Protejeaza mucoasa intstinala, stimuleaza tranzitul intestinal si este un aliat ideal pentru curele de slabire.

Ingrediente:

Seminte de Plantago ovata 20%, argila verde 15%, seminte de in (Lini semen) 15%, frunze de senna (Sennae folium) 10%, tuberculi de topinambur (Helianthi tuberosi tuber) 10%, fibre vegetale din grau (Triticum aestivum) 10%, fructe de soc (Sambuci fructus) 8.5%, extract uscat de mango (Magniferae indicae fructus) 3%, redacini de lemn dulce (Liquiritiae radix) 2%, pectina din fructe de mar (Mali fructus) 2%, extract uscat de papaya (Cariacae fructus) 2%, extract de kiwi (Actinidiae chinensis fructus) 1%, extract uscay de ananas (Ananas sativus fructus) 1%, rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) 0.5%.

Nu contine: coloranti, arome, conservanti.

Mod de administrare:

Adulti - cate 1 plic de 2 ori pe zi. Daca tranzitul intestinal este lent (scaun la 2-3 zile) se pot administrat in primele 3 zile cate 3 plicuri pe zi, apoi se continua cu cate un plic de 2 ori pe zi.

Copii de peste 12 ani - un plic pe zi, impartit in doua - jumatate dimineata si jumatate seara.

Se administreaza cu iaurt, suc de fructe sau apa, de preferinta dimineata si seara pe stomacul gol.

Prezentare:

28 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review