Complex de slabit ceai cu ginseng si ananas, 30 plicuri, Alevia

Complex de slabit ceai cu ginseng si ananas, 30 plicuri, Alevia - UZ-GENERAL - ALEVIA
Alevia
P42971
Proprietăți: Ajută la menținerea greutății corporale normale și la eliminarea excesului de țesut adipos prin reglarea tranzitului intestinal și funcționarea normală a glandelor sudoripare. Ceaiul îmbină [...]

Descriere: Complex de slabit ceai cu ginseng si ananas, 30 plicuri, Alevia

Proprietăți:

Ajută la menținerea greutății corporale normale și la eliminarea excesului de țesut adipos prin reglarea tranzitului intestinal și funcționarea normală a glandelor sudoripare.

Ceaiul îmbină proprietățile de slăbire ale ceaiului mate cu cele ale ceaiului verde, a ginsengului și ananasului. Împreună reușesc să stimuleze arderea grăsimilor, să inhibe pofta de mâncare, să dinamizeze și să energizeze metabolismul. Acționează eficient pentru creșterea diurezei, eliminarea toxinelor și îmbunătățirea funcțiilor digestive.

Beneficii/ Efecte*:

Ajută la menținerea greutății corporale normale și la eliminarea excesului de țesut adipos prin reglarea tranzitului intestinal și funcționarea normală a glandelor sudoripare.

Ingrediente/Compoziție:

Părți aeriene de Mate (Ilex paraguariensis) 43,6%, frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) 24,6%, fructe de Mar (Malus domestica) 15,1%, frunze de Rooibos (Aspalathus linearis) 14,6%, rădăcini de Ginseng (Panax ginseng) 2%, fructe de Ananas (Ananas comosus) 0,1%

Mod de preparare:

Pentru o cană de 200-300ml: fierbeți apă, lăsați-o la răcit 1 minut și turnați-o peste 1 - 2 pliculețe de ceai.

Timp de infuzie: 3 - 5 minute

Mod de utilizare:

2 - 3 cani pe zi.

Precauții și contraindicații:

Numai pentru adulți. Nu conține ingrediente cu potențial alergenic. Contraindicat bolnavilor cu boli cronice, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Prezentare:

30 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review