Ceai Plantusin R1, 50 g, Fares

W51264
Ceai Plantusin R1, 50 g, Fares - UZ-GENERAL - FARES
Fares
Proprietăți: Susține buna funcționare a căilor respiratorii și elimină disconfortul respirator. Ingrediente: Sovârv, scai vânăt, cimbru, muguri de pin, muguri de plop, frunze [...]

Ceai Plantusin R1, 50 g, Fares

Proprietăți:
Susține buna funcționare a căilor respiratorii și elimină disconfortul respirator.
Ingrediente:
Sovârv, scai vânăt, cimbru, muguri de pin, muguri de plop, frunze de pătlagină, rizomi de ghimbir, flori de tei, flori de ciuboțica cucului, cuișoare.
Efect:
Acest ceai are proprietăți emoliente, expectorante, fluidizante ale secreției bronșice, antitusive și antispastice datorită mucilagiilor, saponinelor și uleiurilor esențiale din plantele prezente în compoziția sa.
Carvacrolul și timolul prezente în cimbru și șovârv, conferă ceaiului proprietăți antiseptice, antimicrobiene, acționând asupra unui spectru larg de germeni patogeni. De asemenea, mugurii de plop denumiți și "propolis vegetal", au acțiune antibacteriană și antiinflamatoare. Ciuboțica cucului, pătlagina și florile de tei datorită mucilagiilor pe care le conțin formează pe suprafața mucoaselor un strat protector, fiind utile în tusea iritativă. Scaiul vânăt, ghimbirul și mugurii de pin prezintă acțiune puternic expectorantă și fluidifiantă a secrețiilor bronhice.
Recomandări:
Afecțiuni acute și cronice ale aparatului respirator: stări gripale, laringite, traheite, bronșite, tuse de diferite etiologii, acutizări infecțioase ale astmului bronșic.
Contraindicații:
Acest ceai nu este recomandat copiilor sub 3 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Sarcină și alăptare:
În sarcină și alăptare se pot bea 2-3 căni cu ceai pe zi, timp de 5-10 zile, sau la nevoie.
Mod de preparare:
Peste 1 linguriță amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită și se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.
Mod de administrare:
Copii 3-6 ani - 1-2 căni cu ceai pe zi.
Copii 7-14 ani - 2-3 căni cu ceai pe zi.
Copii peste 14 ani și adulți - 3-4 căni cu ceai pe zi.
Ceaiul se bea înainte de masă.
Durata unei cure este de 3-8 săptămâni. Se poate relua la nevoie.
Prezentare:
50 g


Data ultimei actualizari: 2022-10-28 11:14:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review