Ceai Obligeana 80g, Plafar

Ceai Obligeana 80g, Plafar -  - PLAFAR
Plafar
P03064
Compozitie: rizomi de obligeana – Acorus calamus L., fam. Araceae. Actiune: stimulenta a secretiilor gastrointestinale, carminativa, antispastica, diuretica. Utilizare: in mod traditional, in anorexie, balonari, colici gastrointestinale, afectiuni urinare, guta. Mod [...]

Descriere: Ceai Obligeana 80g, Plafar

Compozitie: rizomi de obligeana – Acorus calamus L., fam. Araceae. Actiune: stimulenta a secretiilor gastrointestinale, carminativa, antispastica, diuretica. Utilizare: in mod traditional, in anorexie, balonari, colici gastrointestinale, afectiuni urinare, guta. Mod de preparare: Decoct scurt. Se fierbe o lingura produs in 250 ml apa timp de 5 minute, se strecoara si se consuma ca atare, la temperatura camerei. Mod de administrare: o cana/zi; se bea 1/3 cana inaintea meselor principale.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review