Ceai Napraznic, 120g, Dorel Plant

Ceai Napraznic, 120g, Dorel Plant -  - DOREL PLANT
Dorel Plant
P38028
Ceai Napraznic - acţiune miraculoasă în bolile tumorale, reuşind să stopeze sau chiar să vindece anumite forme de cancer. Mod de preparare: -o lingură de frunze şi flori uscate, [...]

Descriere: Ceai Napraznic, 120g, Dorel Plant

Ceai Napraznic

- acţiune miraculoasă în bolile tumorale, reuşind să stopeze sau chiar să vindece anumite forme de cancer.

Mod de preparare:

-o lingură de frunze şi flori uscate, nemăcinate, se pun cu o cană (250 ml) de apă la macerat de seara până dimineaţa. Dimineaţa se filtrează licoarea rezul­tată, iar planta rămasă se opăreşte cu încă o cană de apă, se lasă să se răcească vreme de o jumătate de oră la temperatura camerei, această infuzie se filtrează. La sfârşit se combină maceratul cu infuzia.

Contraindicatii:

-singurele probleme care s-au constatat în timpul administrării lui sunt agrava­rea inflamaţiei prostatei la bărbaţiii care deja aveau probleme de această natură. Este un efect advers care apare uneori şi se elimină în câteva zile, prin administrarea de tinctură de Pufuliţă cu flori mici (epilobium angustifolia) şi Ghimpe (xanthium spinosum).

Atentionari:

-pentru ceaiul de năpraznic nu se foloseşte apă de la robinet, ci doar apă plată, sau, mai bine, apă de izvor care nu trebuie să fie mai veche de 48 de ore.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review