Ceai Laxativ, D76, 50 g, Fares

Ceai Laxativ, D76, 50 g, Fares - CEAIURI - FARES
Fares
W58004

Contribuie la echilibrarea unui tranzit intestinal lent, facilitând o eliminare ușoară.

[...]

Descriere: Ceai Laxativ, D76, 50 g, Fares

Proprietăți:

Contribuie la echilibrarea unui tranzit intestinal lent, facilitând o eliminare ușoară
Ingrediente:
Frunze de senna (Sennae folium), scoarță de crusin (Frangulae cortex), rădăcina de lemn dulce (Liquiritiae radix), fructe de mărar (Anethi fructus), fructe de anason (Anisi fructus).
Efect:
Plantele din compoziția acestui ceai au efect laxativ, carminativ (favorizează eliminarea gazelor intestinale), antispastic, cresc peristaltismul intestinal. Efectul purgativ se datorează conținutului bogat în antrachinone al frunzelor de senna și al scoarței de crusin, care stimulează direct mucoasa intestinală, cresc motilitatea, inhibă absorbția de apă și electroliți, reducând astfel consistența scaunului. Lemnul dulce este laxativ și antispastic, potențând acțiunea compușilor antrachinonici prin glicirizină. Fructele de mărar și anason au o puternică acțiune anticolitică și carminativă, eliminând eventualele balonări sau dureri colicative asociate constipației.
Recomandări:
Constipație, calmarea colicilor și a spasmelor abdominale.
Contraindicații:
Nu se administrează în caz de ulcer gastric și duodenal, enterocolite acute și cronice.
Nu se indică administrarea la copii sub 12 ani.
Sarcină și alăptare:
Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate și mamelor care alăptează.
Efecte secundare și interacțiuni:
La dozele recomandate nu se cunosc.
Preparare:
Peste 1-2 lingurițe amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită și se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.
Mod de administrare:
Copii peste 12 ani și adulți: în funcție de gradul de constipație, se beau 1-2 căni cu ceai pe zi, preferabil după-amiază și seara. Se recomandă îndulcirea cu miere de albine.
Durata unei cure obișnuite este de 6-8 săptămâni, urmată de o pauză de 2-3 săptămâni, sau conform recomandării medicului.
Prezentare:
50 g


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 14:41:56
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review