Ceai ghimbir, 50g, Stef Mar

Ceai ghimbir, 50g,  Stef Mar - UZ-GENERAL - STEF MAR
STEF MAR
P459793573
Ghimbirul(Zingiber officinalis) are proprietati de stimulare a sucului gastric, ajuta la eliminarea toxinelor, este folosit impotriva durerilor de stomac, indigestiei, meteorismului(balonari abdominale), diareei, dar si in cazul durerilor [...]

Descriere: Ceai ghimbir, 50g, Stef Mar

Ghimbirul(Zingiber officinalis) are proprietati de stimulare a sucului gastric, ajuta la eliminarea toxinelor, este folosit impotriva durerilor de stomac, indigestiei, meteorismului(balonari abdominale), diareei, dar si in cazul durerilor de ficat. Ghimbirul are proprietăţi de stimulare a sucului gastric, ajută la eliminarea toxinelor, este folosit împotriva durerilor de stomac, indigestiei, meteorismului (balonări abdominale), diareei, dar şi în cazul durerilor de ficat. Contribuie la arderea grăsimilor, respectiv, este indicat în diete de slăbire. Este un bun imunostimulator, antiseptic, antiviral în bronşite, angine, astm bronşic însoţit de tuse seacă. Fluidizează mucusul bronşic şi stimulează circulaţia sanguină, eliminând simptomele de mâini şi picioare reci, scade nivelul colesterolului, micşorează riscul coagulării sângelui şi previne afecţiunile cardiovasculare. Precauţii şi contraindicaţii: Ghimbirul este contraindicat în ulcerul gastric şi duodenal, boli inflamatorii acute, febră, alergii, calculi biliari şi renali, femei gravide sau care alăptează.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review