Ceai Enterostop, D51, 50 g, Fares

W57805
Ceai Enterostop, D51, 50 g, Fares - UZ-GENERAL - FARES
Fares

jută la eliminarea disconfortului unui tranzit accelerat. Ajută la menținerea unui tranzit normal la persoanele cu intestin sensibil. 

[...]

Ceai Enterostop, D51, 50 g, Fares

Proprietăți:

Ajută la eliminarea disconfortului unui tranzit accelerat. Ajută la menținerea unui tranzit normal la persoanele cu intestin sensibil.

Ingrediente:

Scoarță de stejar (Quercus cortex), frunze de afin (Myrtilli folium), mentă (Menthae herba), frunze de nuc (Juglandis folium), frunze de zmeur (Rubi idaei folium), turită mare (Agrimoniae herbă), flori de mușețel (Chamomillae flos), cimbru (Thymi herba), crețișoara (Alchemilla herba).

Efect:

Frunzele de afin, nuc și zmeur, scoarța de stejar, turită mare și crețișoara, prin conținutult ridicat de taninuri cu efect astringent, antiseptic și antidiareic. Principiile active din mentă au efect calmant al colicilor intestinale, antispastic, carminativ, antiseptic gastrointestinal, antidiareic. Uleiul volatil de cimbru, cu conținut, cu conținut ridicat de timol, inhibă puternic bacteriilor și a fungilor. Datorită apigeninei cât și uleiului bogat în chamazulene, florile de mușețel au acțiune antispastică, antiinflamatoare, dezinfectanță intestinal, reducând inflamațiile și iritațiile tractului digestiv.

Recomandări:

Diaree acută și cronică, gastroenterite, enterocolite, colite.

Contraindicații:

Nu este recomandat copiilor sub 3 ani și persoanelor cu ulcer gastric activ.

Sarcină și alăptare:

În sarcină și alăptare se pot bea 2-3 căni cu ceai pe zi, timp de 3-4 zile, sau la nevoie.

Efecte secundare și interacțiuni:

La dozele recomandate nu se cunosc.

Preparare:

Peste 1-2 lingurițe amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită și se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.

Mod de administrare:

Copii 3-6 ani: 1-2 căni cu ceai pe zi.

Copii 7-14 ani: 2-3 căni cu ceai pe zi.

Copii peste 14 ani și adulți: 3-4 căni cu ceai pe zi.

Ceaiul se bea înainte de masă. În situațiile acute se folosește 3-4 zile; se reia la nevoie. În enterocolitele cronice, se poate administra timp de 6-8 săptămâni.

Prezentare:

50 gData ultimei actualizari: 2023-03-10 11:26:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review