Ceai Diurosept, U60, 20 plicuri, Fares

C00581
Ceai Diurosept, U60, 20 plicuri, Fares - UZ-GENERAL - FARES
Fares

Ajută la eliminarea microorganismelor potenţial patogene din tractului urinar. Ajută la reducerea disconfortului şi la calmarea iritaţiilor mucoaselor tractului urinar. Contribuie la eliminarea acumulărilor şi depunerilor substanţelor minerale din tractul urinar. Favorizează eliminarea acidului uric.

[...]

Descriere: Ceai Diurosept, U60, 20 plicuri, Fares

Proprietăți:

În această combinație, frunzele de mesteacăn susțin funcția excretoare a rinichilor. Susţine diureza şi buna irigare a căilor urinare. Ajută la eliminarea microorganismelor potenţial patogene din tractului urinar. Ajută la reducerea disconfortului şi la calmarea iritaţiilor mucoaselor tractului urinar. Contribuie la eliminarea acumulărilor şi depunerilor substanţelor minerale din tractul urinar. Favorizează eliminarea acidului uric.

Ingrediente:

Frunze de merișor (Vitis idaeae folium), frunze de mesteacăn (Betulae folium), codițe de cireșe (Cerasorum stipites), muguri de plop (Populi gemmae), coada calului (Equiseti herba), fructe de ienupăr (Juniperi fructus), rizomi de pir (Graminis rhizoma), mătase de porumb (Maydis stigma), flori de lavanda (Lavandulae flos).

Acțiuni:

Diuretic, antiinflamator, dezinfectant urinar, antilitiazic, antispastic, antialgic, depurativ, ajută la eliminarea acidului uric.

Recomandări:

Infecții și inflamații reno-urinare (cistite, pielițe, nefrite, prostatite), litiaza urinară.

Contraindicații:

Nu se indică administrarea la copii sub 3 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcină și alăptare:

În sarcină și alăptare se pot bea 2-3 căni cu ceai pe zi, timp de 2 săptămâni/luna.

Mod de preparare:

Peste un plic se toarnă 200 ml apă clocotită și se lasă 10 minute acoperit.

Mod de utilizare: Copii între 3-12 ani: 2-3 căni cu ceai pe zi, între mese.

Copii peste 12 ani și adulți: 4-6 căni cu ceai pe zi, între mese. Durata unei cure este de 1 – 3 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Prezentare:

20 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-08-10 10:51:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review