Ceai diuretic, 50 g, Fares

Ceai diuretic, 50 g, Fares -  - FARES
Fares
P459790941

Proprietăți: Susține buna funcționare a rinichilor și a vezicii urinare. Datorită compoziției complexe, acest ceai are proprietăți diuretice și dezinfectante asupra tractului urinar. Diuretic, antiinflamator,

[...]

Descriere: Ceai diuretic, 50 g, Fares

Proprietăți:

Susține buna funcționare a rinichilor și a vezicii urinare.

Datorită compoziției complexe, acest ceai are proprietăți diuretice și dezinfectante asupra tractului urinar. Diuretic, antiinflamator, dezinfectant urinar, antilitiazic.

Ingrediente/Compoziție:

Codițe de Cireșe (Cerasus vulgaris) 25%, părți aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense) 21,7%, frunze de Mentă (Mentha piperită) 13,9%, părți aeriene de Urzică (Urtică dioică) 13,7%, rădăcini de Brusture (Arctium lappa) 13,7%, flori de Șoc (Sambucus nigra) 12%.

Mod de administrare:

Câte 3 - 5 căni pe zi, prima cănașe bea pe stomacul gol. O cură durează 6 - 8 săptămâni, se repetală nevoie.

Mod de preparare:

Peste 1 plic se toarnă 200ml apă clocotită și se lasă 3 - 5 minute acoperit.

Contraindicații:

Dozele pentru copii se vor recomanda de către medic. Nu conține ingrediente cu potențial alergenic. Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte medicul sau farmacistul în legătură cu produsul. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Prezentare:

50 g



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review