Ceai Detoxifiant Purificarea Organismului, P115, 50 g, Fares

P459792871
  • -6%
Ceai Detoxifiant Purificarea Organismului, P115, 50 g, Fares - UZ-GENERAL - FARES
Fares

Susține mecanismele proprii de purificare a organismului. Favorizează eliminarea toxinelor.

[...]

Ceai Detoxifiant Purificarea Organismului, P115, 50 g, Fares

Proprietăți:

Susține mecanismele proprii de purificare a organismului.

Favorizează eliminarea toxinelor.

Ingrediente:

Frunze de păpădie (Taraxaci folium), urzica (Urticae Herbă), trei frați pătați (Violae tricoloris herba) cicoare (Cichorii herba), rădăcină de brusture (Bardanae radix), frunze de mesteacăn (Betulae folium), fructe de ienupăr (Juniperi fructus), flori de șoc (Sambuci flos), frunze de frasin (Fraxini folium).

Efect:

Acest ceai are acțiune depurativă prin eliminarea toxinelor atât pe cale renală prin diureză, cât și pe cale intestinală prin laxație și tegumentară prin sudorație. Acțiunea benefică a ceaiului este completată de favorizarea eliminării acidului uric conferită de principiile active din frasin, ienupăr, mesteacăn și a colesterolului (păpădie, mesteacăn, ienupăr, brusture). Produsul are de asemenea acțiune antialergică prin substanțele active din mesteacăn și trei frați pătați. Pierderea excesivă de săruri minerale și vitamine este prevenită datorită compoziției bogate a plantelor selecționate în potasiu, calciu, magneziu, fier și vitaminele A, B complex și C.

Recomandări:

Cure de purificare a organismului utile în afecțiuni reumatice, gută, obezitate, hipercoleșterolemie, edeme, boli de piele.

Contraindicații:

La dozele recomandate nu se cunosc contraindicații. Nu se indică administrarea la copii sub 6 ani.

Sarcină și alăptare:

Se folosește cu prudență în sarcină și alăptare.

Efecte secundare și interacțiuni:

La dozele recomandate nu se cunosc.

Preparare:

Peste 1-2 lingurițe amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită și se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.

Mod de administrare:

Copii peste 6 ani: 1-2 căni cu ceai pe zi. Adulți: 3-4 căni cu ceai pe zi între mese Durata unei cure obișnuite este de 6-8 săptămâni, sau conform recomandării medicului.

Prezentare:

50 g



Data ultimei actualizari: 2023-03-09 11:57:16
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review