Ceai Detoxifiant, P142, 20 plicuri, Fares

Ceai Detoxifiant, P142, 20 plicuri, Fares - UZ-GENERAL - FARES
Fares
P459791408

Are actiune depurativa prin eliminarea toxinelor atat pe cale renala prin diureza, cat si pe cale intestinala prin laxatie si tegumentara prin sudoratie.

[...]

Descriere: Ceai Detoxifiant, P142, 20 plicuri, Fares

Proprietati:

- are actiune depurativa prin eliminarea toxinelor atat pe cale renala prin diureza, cat si pe cale intestinala prin laxatie si tegumentara prin sudoratie;

- actiunea benefica a ceaiului este completata de favorizarea eliminarii acidului uric conferita de principiile active din frasin, ienupar, mesteacan si a colesterolului (papadie, mesteacan, ienupar, brusture);

- produsul are de asemenea actiune antialergica prin substantele active din mesteacan si trei frati patati;

- pierderea excesiva de saruri minerale si vitamine este prevenita datorita compozitiei bogate a plantelor selectionate in potasiu, calciu, magneziu, fier si vitaminele A, B complex si C;

- recomandat in cure de purificare a organismului utile in afectiuni reumatice, guta, obezitate, hipercolesterolemie, edeme, boli de piele.

Ingrediente:

Flori de soc (Sambuci flos), frunze de papadie (Taraxaci folium), urzica vie (Urticae herba) 15%, trei frati patati (Violae tricoloris herba) 15%, cicoare (Cichorii herba), frunze de mesteacan (Betulae folium), radacina de brusture (Bardanae radix) 5%, fructe de ienupar (Juniperi fructus), frunze de frasin (Fraxini folium).

Mod de administrare:

Copii peste 6 ani: 1 – 2 cani cu ceai pe zi.

Adulti: 3 – 4 cani cu ceai pe zi

Ceaiul se bea intre mese. Durata unei cure este de 6 – 8 saptamani. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna. Mod de preparare: Peste un plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10 minute acoperit.

Prezentare:

20 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-03-09 11:01:23
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review