Ceai de salvie, 50 g, Alevia

Ceai de salvie, 50 g, Alevia -  - ALEVIA
Alevia
P459791265

Ceaiul de salvie sustine productia de secretie biliara si sanatatea sistemului nervos. Are efect benefic in cazul menstruatiilor neregulate, a transpiratiei excesive si in sezonul rece.

[...]

Descriere: Ceai de salvie, 50 g, Alevia

Proprietăți:

Susține producția de secreție biliară.

Susține sănătatea sistemului nervos.

Are efect benefic în cazul menstruațiilor neregulate, a transpirației excesive și în sezonul rece.

Mărește secreția biliară, antiinflamator intestinal, calmant al sistemului nervos, expectorant, hipoglicemiant, sedativ ușor, cicatrizant. Efect benefic în dischinezie biliară, enterocoliță, răceală, gripă, stomatite, gingivite, menstre neregulate, tulburări de menopauză, transpirații excesive.

Beneficii/ Efecte*:

Susține producția de secreție biliară. Susține sănătatea sistemului nervos. Are efect benefic În cazul menstruațiilor neregulate, a transpirației excesive și în sezonul rece. Ingrediente/Compoziție: Părți aeriene de Salvie (Salvia officinalis) 100%.

Mod de administrare:

Uz intern:câte 3 cani pe zi

Uz extern: se face gargară cu infuzia și se aplică comprese

Mod de preparare:

Infuzie din 1 linguriță la 1 cană cu apă clocotită, se lăsă acoperit 5 - 7 minute.

Contraindicații:

Contraindicat copiilor și tinerilor până la vârsta de 18 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor epileptice, precum și persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Prezentare:

50 g



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review