Ceai de fructe de padure si Cirese salbatice, 50 g, Farmaclass

Ceai de fructe de padure si Cirese salbatice, 50 g, Farmaclass -  - FARMACLASS
FarmaClass
P459798836
Ceai constituit dintr un amestec de fructe si cirese salbatice cu un gust si o aroma desavarsite. Combinatia clasica de hibiscus, fructe de Maces si feliile de mar este perfect [...]

Descriere: Ceai de fructe de padure si Cirese salbatice, 50 g, Farmaclass

Ceai constituit dintr un amestec de fructe si cirese salbatice cu un gust si o aroma desavarsite.

Combinatia clasica de hibiscus, fructe de Maces si feliile de mar este perfect imbracata cu dulceata strugurilor si gustul cireselor salbatice scaldate in soare. Se poate servi cu miere si/sau lapte.

Mod de utilizare:

Pentru o cana, se fierbe apa (aproximativ 250 ml). Se lasa la racit doua minute iar apoi se toarna peste o lingurita cu amestec de plante. Se lasa la infuzat 8-10 minute. Se beau 2-3 cani/zi

Ingrediente :

Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) 34%, parti de fructe de Maces (Rosa canina)- 20.3%, felii de Mar (Malus domestica)- 19.3%, boabe de struguri (Vitis vinifera)13.5% , parti de fruct de Cires salbatic (Prnus avium)9.7% , Aroma de cirese 3.2%.

Atentie :

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se administra copiilor sub 3 ani. Femeile insarcinate sau care alapteaza trebuie sa consulte medical sau farmacistul in legatura cu produsul. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Conditii de pastrare :

La loc uscat , ferit de lumina directa a soarelui si de caldura.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review