Ceai Curatarea Colonului, D83, 20 plicuri, Fares

W57853
  • -10%
Ceai Curatarea Colonului, D83, 20 plicuri, Fares - UZ-GENERAL - FARES
Fares

Acest ceai are efect de eliminare a toxinelor și de curățare a colonului prin stimularea peristaltismului intestinal. 

[...]

Ceai Curatarea Colonului, D83, 20 plicuri, Fares

Proprietăți:

În această combinație, frunzele de senna favorizează tranzitul intestinal. Rădăcina de revent reglează motilitatea intestinului și susține un scaun regulat.

Ingrediente:

Frunze de senna (Sennae folium), volbură (Convolvuli herba), frunze de ceai verde (Theae folium), fructe de șoc (Sambuci fructus), rădăcină de nalbă (Althaeae radix), fructe de cardamom (Cardamomi fructus), fructe de coriandru (Coriandri fructus), rizomi de revent (Rhei rhizoma).

Acțiuni:

Acest ceai are efect de eliminare a toxinelor și de curățare a colonului prin stimularea peristaltismului intestinal. Frunzele de senna și rădăcină de revent, datorită conținutului bogat în antrachinone, stimulează direct mucoasa intestinală, cresc motilitatea, inhibă absorbția de apă și electroliți, reducând astfel consistența scaunului. Volbură, fructele de șoc și nalbă determină evacuarea conținutului intestinal cu un scaun unic, neînsoțit de fenomene secundare, colici sau vărsături. Ceaiul verde are acțiune puternic antioxidantă, previne dezvoltarea tumorală, elimina germenii patogeni de la nivelul colonului și favorizează creșterea florei comensale (Lactobacili, bifidobacterii). Fructele de coriandru și cardamom au efect anticolitic și carminativ, favorizând eliminarea gazelor intestinale.

Recomandări:

Cure de detoxifiere, constipație.

Contraindicații:

Acest ceai nu este indicat în caz de enterocolite, obstrucții intestinale și copiilor sub 12 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcină și alăptare:

Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate și mamelor care alăptează.

Mod de preparare:

Peste un plic se toarnă 200 ml apă clocotită și se lasă 10-15 minute acoperit.

Mod de administrare:

Se beau 2 căni cu ceai pe zi, dimineața și seara. Durata unei cure este de 4 – 6 săptămâni. Cura se poate relua după o pauză de o lună.

Prezentare:

20 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-03-09 19:16:36
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review