Ceai curatarea colonului, 50 g, Alevia

P459791775
Ceai curatarea colonului, 50 g, Alevia - UZ-GENERAL - ALEVIA
Alevia
Proprietăți: Susține mecanismele proprii de purificare ale organismului. Favorizează eliminarea toxinelor. Ajută la accelerarea tranzitului intestinal. Ingrediente: Frunze de senna (Sennae folium), volbură (Convulvuli herba), frunz de ceai [...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Cumpăra produse Alevia în valoare de 49 lei si Primesti un flacon de Melatonină 3mg x 30cp

Ceai curatarea colonului, 50 g, Alevia

Proprietăți:

Susține mecanismele proprii de purificare ale organismului.

Favorizează eliminarea toxinelor.

Ajută la accelerarea tranzitului intestinal.

Ingrediente:

Frunze de senna (Sennae folium), volbură (Convulvuli herba), frunz de ceai verde (Theae folium), fructe de șoc (Sambuci fructus), rădăcină de nalbă (Altheae radix), fructe de coriandru (Coriandri fructus), fructe de cardamom (Cardamomi fructus), rizomi de revent (Rhei rhizoma).

Efect:

Acest ceai are efect de eliminare a toxinelor și de curățare a colonului prin stimularea peristaltismului intestinal. Frunzele de senna și rădăcină de revent, datorită conținutului bogat în antrachinone, stimulează direct mucoasa intestinală, cresc motilitatea, inhibă absorbția de apă și electroliți, reducând astfel consistența scaunului. Volbură, fructele de șoc și nalbă determină evacuarea conținutului intestinal cu un scaun unic, neînsoțit de fenomene secundare, colici sau vărsături. Ceaiul verde are acțiune puternic antioxidantă, previne dezvoltarea tumorală, elimina germenii patogeni de la nivelul colonului și favorizează creșterea florei comensale (Lactobacili, bifidobacterii). Fructele de coriandru și cardamom au efect anticolitic și carminativ, favorizând eliminarea gazelor intestinale.

Recomandări:

Cure de detoxifiere, constipație.

Contraindicații:

Enterocolite, obstrucții intestinale, copii sub 12 ani.

Sarcină și alăptare:

Nu este indicat femeilor însărcinate și mamelor care alăptează.

Efecte secundare și interacțiuni: La dozele recomandate nu se cunosc.

Preparare:

Peste 1-2 lingurițe amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită și se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.

Mod de administrare:

Se beau 2 căni pe zi, dimineața și seara. Durata unei cure obișnuite este de 4-6 săptămâni, sau conform recomandării medicului.

Prezentare:

50 g



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review