Ceai antitusin, 20 plicuri, Alevia

P459791270
Ceai antitusin, 20 plicuri, Alevia - UZ-GENERAL - ALEVIA
Alevia
Proprietăți: Susține funcționarea normală a sistemului respirator prin fluidificarea secrețiilor bronșice și eliminarea normală a acestora. Ajută la calmarea tusei. Ingrediente/Compoziție: Frunze de [...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Cumpăra produse Alevia în valoare de 49 lei si Primesti un flacon de Melatonină 3mg x 30cp

Ceai antitusin, 20 plicuri, Alevia

Proprietăți:

Susține funcționarea normală a sistemului respirator prin fluidificarea secrețiilor bronșice și eliminarea normală a acestora. Ajută la calmarea tusei.

Ingrediente/Compoziție:

Frunze de Patlagina (Plantago sp.) 20%, Muguri de Pin (Pinus sylvestris) 9,375%, părți aeriene de Șovârv (Origanum vulgare) 9,375%, fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare) 9,375%, părți aeriene de Cimbrișor (Thymus serpyllum) 9,375%, flori de Tei (Tilia tomentosa) 9,375%, rădăcini de Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) 9,375%, flori de Șoc (Sambucus nigra) 9,375%, flori de Mușețel (Matricaria chamomilla) 9,375%, rădăcini de Ghimbir (Zingiber officinale) 5%.

Mod de utilizare:

Uz intern: câte 3 - 5 cani/zi.

Mod de preparare:

Uz intern: ceai, 1 pliculeț/cana, se infuzează 3 - 5 minute.

Contraindicații:

Dozele pentru copii se vor recomanda de către medic. Nu conține ingrediente cu potențial alergenic. Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte medicul sau farmacistul în legătură cu produsul. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Prezentare:

20 plicuri Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. 



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review