Ceai antigripol, 20 plicuri, Alevia

W55134
Ceai antigripol, 20 plicuri, Alevia - UZ-GENERAL - ALEVIA
Alevia
Ingrediente/Compozitie: Radacini de Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), flori de Soc (Sambucus nigra), flori de Tei (Tilia tomentosa), flori de Muşetel (Matricaria chamomilla), parti aeriene de Echinacea (Echinacea purpurea), [...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Cumpăra produse Alevia în valoare de 49 lei si Primesti un flacon de Melatonină 3mg x 30cp

Ceai antigripol, 20 plicuri, Alevia

Ingrediente/Compozitie:

Radacini de Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), flori de Soc (Sambucus nigra), flori de Tei (Tilia tomentosa), flori de Muşetel (Matricaria chamomilla), parti aeriene de Echinacea (Echinacea purpurea), fructe de Catina (Hippophae rhamnoides), parti aeriene de Cimbrişor (Thymus serpyllum), flori de Lumanarica (Verbascum phlomoides), fructe de Anason (Pimpinella anisum), parti aeriene de Sovarv (Origanum vulgare), radacini de Ghimbir (Zingiber officinale).

Beneficii/ Efecte*:

Contribuie la reducerea manifestarilor asociate racelii.

Mod de utilizare:

Uz intern:

Copii 3-14 ani: cate 1–2 cani pe zi.

Copii peste 14 ani si adulti: cate 3–4 cani pe zi.

Mod de preparare:

Uz intern: ceai, 1 pliculet/cana, se infuzeaza 4 - 8 minute.

Intrebuintari principale*:

Contribuie la reducerea manifestarilor asociate racelii.

Alte intrebuintari:

Actiune sudorifica, antiinflamatoare, antitermica, analgezica, expectoranta, antiseptica. Are actiune benefica in starile gripale, afectiuni respiratorii febrile si tuse.

Contraindicatii:

La dozele recomandate nu sunt contraindicatii. Dozele pentru copii se vor recomanda de catre medic. Nu contine ingrediente cu potential alergenic. Femeile insarcinate sau care alapteaza trebuie sa consulte medicul sau farmacistul in legatura cu produsul. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Prezentare:

20 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review