Ceai Anason fructe, D146, 50 g, Fares

Ceai Anason fructe, D146, 50 g, Fares -  - FARES
Fares
P459798830

Susține sănătatea aparatului respirator, stimulează secreția glandelor, inclusiv secreția lactată, contribuie la o funcționare normală a sistemului digestiv.

[...]

Descriere: Ceai Anason fructe, D146, 50 g, Fares

Proprietăți:

Susține sănătatea aparatului respirator Stimulează secreția glandelor, inclusiv secreția lactată

Contribuie la o funcționare normală a sistemului digestiv Anasonul este o plantă cultivată din timpuri îndepărtate în Asia Mică, fiind răspândită apoi în Europa. Este larg utilizată în medicina populară pentru înlăturarea problemelor digestive și respiratorii.

Ingrediente:

Fructele plantei Pimpinella Anisum L., fam. Apiaceae, care conțin ulei volatil bogat în anetol, aldehida anisică, colina, cetone; lipide; proteine; zaharuri; substanțe minerale.

Efect:

Expectorant; antiseptic, antispastic, aperitiv stomahic (stimulează secreția sucurilor gastro-intestinale) carminativ (ajută eliminarea gazelor intestinale); vermifug; galactogog (stimulează secreția lactată), emenagog (favorizează declanșarea ciclului menstrual), tonic. Întrebuințări principale: Tulburări dispeptice, balonări, colici abdominale.

Alte întrebuințări:

Tuse, bronșită, traheită, laringită, astm bronșic, astenie nervoasă, paraziți intestinali, tulburări menstruale.

Contraindicații:

Sarcina.

Preparare:

Infuzie din 1/2-1 linguriță fructe la o cană cu apă clocotită. Pentru sugari, se prepară infuzie din 5-6 fructe la 100 ml apă clocotita.

Mod de administrare:

Se bea 1 cana cu ceai pe zi, în mai multe reprize.

Prezentare:

50 g



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 14:44:08
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review