Ceai antiadipos cu ginseng, 30 plicuri, Sanye

  • -10%
Ceai antiadipos cu ginseng, 30 plicuri, Sanye -  - NATIONAL HEALTH PRODUCTS CO LTD.
Q31880

Descriere: Ceai Antiadipos cu Ginseng este un adevarat dar natural pentru sanatatea umana. Aceasta combinatie de plante, Ginseng cu Pu Er Tea (originar din provincia Yunnan China din anul

[...]

Descriere: Ceai antiadipos cu ginseng, 30 plicuri, Sanye

Descriere:

Ceai Antiadipos cu Ginseng este un adevarat dar natural pentru sanatatea umana. Aceasta combinatie de plante, Ginseng cu Pu Er Tea (originar din provincia Yunnan China din anul 780 i.Hr), este utilizata cu succes in medicina traditionala chineza, efectele sale fiind dovedite stiintific si in medicina moderna

Prezentare:

cutie cu 30 plicuri predozate a 2 g 60g e.

Ingrediente/plic(2g):

frunze de Ceai Pu-er (Ceai-verde procesat) (Camellia sinensis) – 30%, frunze de Patlagina (Plantago asiatica) – 30%, seminte de Senna (Cassia obtusifolia/Cassia tora) – 25%, radacini si rizomi de Ginseng (Panax ginseng) – 15%.

Efecte:

Contribuie la metabolismul lipidic normal si la mentinerea greutatii corporale normale. Un ceai pentru slabit cu efecte stiintific si in medicina moderna.

Sprijina digestia, tranzitul intestinal si este bine tolerat gastric.

Ajuta la eliminarea produsilor toxici de metabolism si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Utilizare:

Numai pentru adulti, 2-3 cani/zi. Se pun 1-2 plicuri de ceai intr-o cana, se adauga 200 ml apa fierbinte si se lasa acoperita 2-3 minute pentru infuzare; se bea caldut. Procedand in acest mod, se poate infuza acelasi plic de inca doua ori in aceeasi zi.

Atentionari:

A nu se depasi doza de 6 plicuri pe zi. Nu se recomanda administrarea dupa orele 17. Nu se administreza in timpul sarcinii si alaptarii. A se consuma, de preferinta, inainte de data de expirare inscrisa la baza etichetei. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Conservare:

A se pastra in ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) si ferit de lumina directa a soarelui.

Termen de valabilitate:

4 ani de la data fabricatiei (inscriptionata pe ambalaj). 



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review