Lecitina 1200mg, 30 capsule, Alevia

  • -6%
Lecitina 1200mg, 30 capsule, Alevia - CEAIURI - ALEVIA
Alevia
P459832359
Proprietăți: Lecitina este o substanță naturală de origine vegetală care joacă un rol important în nutriția celulelor nervoase. Susține memoria și capacitatea de învățare. Revigorează funcț [...]

Descriere: Lecitina 1200mg, 30 capsule, Alevia

Proprietăți:

Lecitina este o substanță naturală de origine vegetală care joacă un rol important în nutriția celulelor nervoase. Susține memoria și capacitatea de învățare. Revigorează funcțiile organismului. Administrarea lecitinei este importantă și pentru că susține metabolismul lipidic.

Intensifică puterea de concentrare și memorare. De asemenea, menține nivelul colesterolului în limite normale întrucât arde grăsimile în exces din alimente.

Beneficii/ Efecte*:

Susține capacitatea de memorare și funcțiile cerebrale. Ajută la menținerea valorilor normale ale colesterolului și lipidelor din sânge. Susține celula hepatică. Contribuie la menținerea sănătății pielii.

Ingrediente/Compoziție:

Lecitina din Soia (Glycine max) 1200mg, capsulă moale (gelatina, glicerina, apă).

Mod de administrare:

1 capsula pe zi.

Contraindicații:

Persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, administrarea se face numai la recomandarea specialistului.

Prezentare:

30 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 15:57:55
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review