Ceai de fructe rosii Tabieturi, 12 plicuri, Alevia

Ceai de fructe rosii Tabieturi,  12 plicuri, Alevia - CEAIURI - ALEVIA
Alevia
P459821642
Proprietăți: O experiență exotică chiar în cana ta de ceai – degustă din plin aroma unui ceai fructat, parfumat și încântător! Regăsit într-o combinație unică ș [...]

Descriere: Ceai de fructe rosii Tabieturi, 12 plicuri, Alevia


Proprietăți:
O experiență exotică chiar în cana ta de ceai – degustă din plin aroma unui ceai fructat, parfumat și încântător! Regăsit într-o combinație unică și plăcută, Ceaiul de fructe roșii captează prospețimea verii în orice oră a zilei.
O taină a armoniei, compusă din fructe de măr, măceș, flori de hibiscus și frunze de mur te va binedispune pentru ca tu să îndrăznești mai mult, în fiecare zi!
Ingrediente:
Fructe de Mar (Malus domestica) 52,8%, flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) 28,9%, fructe de Maceș (Rosa canină) 9,6%, arome (Căpșuni, Lămâie, Vanilie, Rubarbă, șampanie), frunze de Mur (Rubus suavissimus) 2,9%, frunze de Lămâiță 1%, semințe de Migdal (Prunus dulcis) 0,5%, fructe de Capșun (Fragăria ananassa) 0,5%, bucăți de Rubarbă (Rheum rhabarbarum) 0,1%.
Mod de preparare:
Infuzie din 1 plic piramida la 200ml apă clocotită, se acoperă și se lasă 5 – 7 minute.
Prezentare:
12 plicuri


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review